Is de Homebox een isolerende brievenbus?

In een tijd waarin energiebesparing steeds belangrijker wordt, krijgen we bij Simon Maree veel vragen van klanten over isolerende voordeuren. Een goed geïsoleerde voordeur kan aanzienlijk bijdragen aan een lagere energierekening en een comfortabeler binnenklimaat. Maar vaak rijst dan ook de vraag: hoe zit het met de brievenbus? Traditionele brievenbussen laten vaak tocht en kou binnen, wat de isolerende werking van de voordeur teniet kan doen. Daarom introduceren wij de Homebox, een innovatieve en isolerende brievenbus die dit probleem oplost.

Home Box Brievenbus Isolerend Geisoleerd Photoroom

De enige tochtvrije en geïsoleerde brievenbus

De Homebox is uniek in zijn soort. Het is de enige brievenbus die zowel tochtvrij als geïsoleerd is, wat zorgt voor een significant verbeterd binnenklimaat. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium met een RVS-look, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook duurzaamheid garandeert. De binnenklep is vervaardigd uit ABS kunststof in de kleur grijs (RAL 7047), wat bijdraagt aan de isolerende eigenschappen.

Hoogwaardige isolatie en tochtvrij

Wat de Homebox echt onderscheidt, zijn de twee kleppen met kierdichtingen. Dit ontwerp creëert een stilstaande luchtkamer die zorgt voor uitstekende isolatie. Bovendien is de buitenklep geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal, waardoor tocht, kou en vocht effectief buiten worden gehouden. Deze unieke eigenschappen maken de Homebox een waardevolle toevoeging aan elke woning.

Duurzaamheid, isolatie en stijlvolle afwerkingen

De Homebox helpt uw woning beter te isoleren. Met een U-waarde van 1,23 W/m²K zorgt de Homebox voor uitstekende isolatie, wat betekent dat er minder warmte verloren gaat en u kunt genieten van een comfortabeler binnenklimaat. Bovendien is de Homebox geluiddempend, met een geluidsisolatie van Dn,e,w = 56dB, wat de geluidsoverlast van buiten aanzienlijk vermindert.

De Homebox is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit (RAL 9010), crème (RAL 9001) en grijs (RAL 7047). Hierdoor sluit de Homebox naadloos aan bij de stijl van uw voordeur en deurbeslag. De hoogwaardige afwerking van geborsteld aluminium geeft uw entree een moderne en luxe uitstraling.

Bezoek onze showrooms

Wilt u meer weten over de homebox voor uw voordeur of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden voor uw woning? Bezoek dan één van onze showrooms. Onze experts adviseren u graag over de perfecte oplossing en helpen u bij het kiezen van uw voordeur en de bijbehorende brievenbus.

Terug naar overzicht